Uskalla kasvaa

Olemme pääomasijoitusyhtiö, joka vauhdittaa yritysten menestystarinoita rahastosijoittamisen ja suorien sijoitusten kautta.

Tesi Katso video 2017

Etsitkö rahoitusta kasvusuunnitelmillesi?


Tarjoamme lupaavimmille kasvuyrityksille liiketoimintaosaamista ja kansainvälisiä verkostoja yrityksen kasvustrategian toteuttamiseksi. 

Sijoittajaksi rahastoosi?


Tarjoamme suomalaisille ja kansainvälisille pääomasijoitusrahastoille vastuullisen ja pitkäjänteisen sijoittajan sekä pääomasijoittamisen eturivin osaajat.

Ajankohtaista

2018-8-16

Nimityksiä Tesissä

Henri Hakamo on nimitetty Tesin Chief Digital Officeriksi (CDO), Mikael Niemi sijoitusjohtajaksi ja Elisa Lehmusniemi johdon assistentiksi. Juha Lehtola palaa takaisin Tesiin Venture Capital -sijoitustiimin johtajaksi.

2018-8-16

EU-rahoitusta suomalaisten yritysten kasvuun

Euroopan investointipankin ja Tesin uusi rahoitusmalli tarjoaa kahdeksan vuoden aikana 100 miljoonaa euroa sijoituksia kasvuhakuisille pk-yrityksille ja innovatiivisille midcap-yrityksille.

2018-7-5

Oura Health kasvattaa rahoituksensa 12,5 miljoonaan euroon ja kiihdyttää kasvuaan tärkeillä markkinoilla

Suomalainen terveysteknologiayritys Oura Health kasvattaa yksityisen rahoituksen määrän 12,5 miljoonaan euroon. Uuden Oura-älysormuksen kansainvälistä kasvua vauhdittamassa viimeisimmällä rahoituskierroksella olivat yhdysvaltalainen Bold Capital Part...

2018-6-21

Tesi ja Ilmarinen sijoittavat GRK-konsernin kasvuun

Pääomasijoitusyhtiö Tesi ja työeläkeyhtiö Ilmarinen sijoittavat infra-alalla monipuolisesti toimivaan GRK-konserniin. Sijoitus luo erinomaisen pohjan suomalaisen GRK-konsernin kasvun ja kansainvälistymisen strategialle sekä tulevaisuuden investoinnei...

2018-6-15

Mekitec hakee rahoitusta maailmanlaajuisen kasvun tueksi

Ruokaturvallisuus on globaali trendi, jonka merkitys on vahvassa kasvussa ja johon panostetaan yhä enemmän maailmalla. Elintarviketeollisuuden laadunvarmistusjärjestelmiä valmistava ja markkinoiva oululainen Mekitec kerää yli kahden miljoonan euron k...